Palvelut

Palvelut

Olemme räjäytys- ja louhintatyöhön erikoistunut perheyritys. Toiminta-alueemme on pääasiassa Tampere ja Pirkanmaa, mutta toimimme myös muuallakin Suomessa. Toteutamme louhinta-, poraus- ja räjäytystyö-palvelut laadukkaasti ja turvallisuudesta tinkimättä. Yli 50v kokemuksen ja kattavan kaluston ansiosta voimme suorittaa louhinnan jopa ilman räjähdysainetta kiilaamalla tai käyttämällä murtolaastia (etanadynamiitti). Tyytyväinen asiakas on yrityksellemme kunnia-asia.

Monipuoliset & laadukkaat palvelut

Tyypillisimpiä työkohteitamme ovat omakotitalojen pohjarakentaminen, Vesi-, viemäri- ja sähkölinjat, kaukolämpökaivannot, tielinjat sekä yksittäiset kivet pihoilta ja pelloilta. Yrityksellämme on myös valmius porapaalujen poraamiseen pienkohteissa. Porapaalujen suurin halkaisija on 90 mm ja pituus 3000 mm. Sopivimpia kohteita porapaaluille ovat laiturien perustukset, terassin perustukset, rakennusten perustukset sekä aidan tolpat.

Olemme tottuneet suorittamaan louhintaa tärinäherkissä ympäristöissä. Kauttamme onnistuu helposti katselmuksien tilaaminen sekä tärinämittareiden asennus. Suoritamme töitä myös kokonaisurakkana, jolloin mittavan yhteistyöverkostomme ansiosta saatte kauttamme tilattua myös kaivinkoneen sekä maansiirtokalustoa. Yrityksemme kautta saat louhintatyön halutessasi ”avaimet käteen” periaatteella.

Palvelemme urakan koosta riippumatta yksityishenkilöitä, yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja.